Nie jestes zalogowany. Proszę sie zalogowac lub zarejestrowac aby miec dostep do wszystkich opcji forum...

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Były sobie 3 dowcipy... Hop-sasa, Hop-sasa...
05-04-2009, 15:07
Shocked Były sobie 3 dowcipy... Hop-sasa, Hop-sasa...
Były sobie 3 dowcipy... Hop-sasa, Hop-sasa...

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

1*

Siedzi sobie grupka pijaczków. Jeden z nich prowadzi monolog:
- Wy to wszyscy jesteście idioci! Żadnych celów nie macie w życiu. Żadnych marzeń. Ja to mam marzenie! Wielkie marzenie! Po pierwsze: zarobić mnóstwo pieniędzy. Po drugie - kupić słonia...
Pauza. Pijaczek po chwili kontynuuje.
- Obszyć go futrem..
Kolejna dłuższa przerwa. Pijaczek chwilę pomyślał i kończy swoją ambitną wypowiedz:
- I zatłuc pałą jak mamuta!

2*

Policjant zatrzymuje do kontroli samochód w którym jedzie młode małżeństwo z dzieckiem. Daje kierowcy alkomat.
- 0,8 promila - odczytuje wynik
- Panie władzo, macie zepsuty alkomat - odpowiada stanowczo kierowca. - Niech żona dmuchnie.
- Pańska żona też ma 0,8 promila - mówi po chwili policjant.
- Macie zepsute urządzenie i koniec. Niech dziecko dmuchnie.
- 0,8 promila - mówi policjant i zwraca się do kolegi:
- Janek, alkomat nam się zepsuł.
Samochód odjeżdża, a kierowca mówi do żony:
- Widzisz, kochanie. Mówiłaś, żeby Kubusiowi nie dawać. Zobacz - jemu nie zaszkodziło, a nam pomogło.

3*

Rodzice zastanawiają się nad przyszłością syna:
- Skończy z wyróżnieniem liceum o kierunku matematyczno-fizycznym - mówi ojciec - potem pójdzie na uniwersytet, poświęci się karierze naukowej, zostanie asystentem, będzie stawiał śmiałe hipotezy, sprawdzał je na komputerach, pisał dla nich specjalistyczne programy...
- Co, ma zostać programistą?! Nigdy! - oburzyła się matka. - Skończy akademię muzyczną w klasie fortepianu, będzie występował na międzynarodowych konkursach, będzie poszukiwał nowych form, nowych brzmień, będzie je obrabiał na komputerach, pisał wyrafinowane programy...
- Co, ma zostać programistą? Nigdy! - oburzył się ojciec.
- Przestańcie robić ten hałas! - powiedział syn wychodząc ze swojego pokoju. - Szkołę rzuciłem, z muzycznej mnie wywalili...
- Bój się Boga, synku, co ty będziesz robił? - jęknęli rodzice.
- Będę programistą.

TongueTongueBig GrinTongueTongue

Poszukuję Webmasterów do mega projektu...

...Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz jak najszybciej!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi

Link do tego co wyżej. Pobierz bez limitu.

Odpowiedz 

Skocz do:

Miejsce na Twoją reklamę

Dodaj swój link:

Mobilne Centrum Rozrywki -Forum GSM & PC | Forum wielotematyczne | do-gory.pl |

Administracja forum w żaden sposób nie odpowiada za treści prezentowane w serwisie.
Forum służy tylko i wyłącznie wymianie informacji i w jego zasobach nie znajdziemy plików łamiących prawo.